Stappenplan

Laatste reactie 30/08/2017 19:43 door Jeroen
· Markeren als ongelezen
Jeroen Langeveld 4 jaar geleden geplaatst

Na de webinar heb ik toch besloten over te gaan naar Activecampaign. Mijn eerste stap is nu bij Activecampaign een account te gaan maken en een campagne te gaan starten. Ik heb daar nu nog geen vragen over, ik moet eerst even kijken hoe er alles werkt. 

Ik heb het product nu klaar voor verkoop. 

Het volgende wil ik nu gaan doen: Zorgen dat de landingspagina Free Presets duidelijk zichtbaar wordt op de website en een advertentie maken op Facebook voor deze campagne. Wanneer iemand zich dan inschrijft voor Free Presets, komen ze op de mailinglist te staan.  Na het inschrijven komen ze een Thank You pagina.

Hoe maak ik de advertentie op Facebook, zodat mensen  op deze leadpage terecht komen?

De Free Presets zijn een zip bestand. In het bestand zit dan een PDF met uitleg hoe te installeren en de presets zelf. Ik wil het bestand direct op de Thank You pagina hebben staan, zodat ze direct kunnen downloaden. En daarnaast ook versturen met de eerste automatische email. Is dit verstandig om beide te doen? Zo ja, hoe zetten we dat in de LeadPage? 

Hier een link naar de leadpage Free Presets https://mrandmrslangeveld.lpages.co/mrlangeveldphoto-free-presets/ Willen jullie deze reviewen? 

Wanneer mensen zich hebben ingeschreven volgen er 5 of 6 mailtjes. En in de laatste mail ontvangen ze korting om het product te kopen. Deze korting is dan nog 24 uur geldig.

Daarnaast wil ik een leadpage maken om de presets te verkopen.  Met deze leadpage wil ik natuurlijk gaan adverteren en dat deze goed zichtbaar gaat worden. Welke stappen moet ik hiervoor zetten? 

Wanneer mensen op deze pagina komen, zien ze direct een countdown button om de presets nu met flink veel korting te kunnen kopen. https://mrandmrslangeveld.lpages.co/mrlangeveldphoto-preset-system/ Willen jullie deze ook reviewen? 

alle linkjes om in te schrijven voor mailadres staan nu nog naar MailChimp, dat gaat dus nog gewijzigd worden. 

Kan ik op Buy Presets ook een knop toevoegen dat je naar de betaling wordt toegeleid? Zo ja, wat voor betalingssysteem is dat? Ik heb een paypall account, kan ik deze toevoegen?

Ik heb het idee dat ik nu zo goed als klaar ben om online te gaan, maar zie nog niet helemaal of ik de juiste stappen hiervoor zet. Vandaar even dit stappenplan zoals boven beschreven. Ben ik hiermee op de goede weg?

John Slabbekoorn 4 jaar geleden geplaatst

Mooi uitgebreid verhaal met veel vragen.

Dit neemt wat meer tijd om goed te reageren en heb ik daarom woensdag ingepland. Ik kom er dus op terug ?

Jeroen Langeveld 4 jaar geleden geplaatst

Helemaal goed, ben benieuwd.

John Slabbekoorn 4 jaar geleden geplaatst

@jeroenlangeveld

Hierbij mijn reactie op jouw vragen.

Jeroen Langeveld 4 jaar geleden geplaatst

Heel veel dank John. Ga er mee aan het werk.

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 28 August 2017 om 11:53
Aantal lezers 9
Aantal reacties 5